Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spelers klagen 'off the record' over Verbeek: 'De chemie ontbreekt'

Laatste update:

Twente heeft nog zeven wedstrijden om de onderste regionen te verlaten. "Wat de situatie nog meer precair maakt, is dat de steun voor Verbeek op de werkvloer steeds verder afbrokkelt", schrijft het dagblad. "De chemie tussen hem en zijn omgeving ontbreekt. Er is geen vertrouwen en geloof in elkaar. Off the record klagen spelers steen en been en in de staf borrelt van alle kanten de onvrede."

Ook technisch directeur Jan van Halst zou onder druk staan. Het zette eerder dit seizoen René Hake op straat en haalde Verbeek binnen. "Je kunt Verbeek zeker niet alles verwijten, want als er binnen een seizoen twee trainers in de problemen komen, dan zit het structureel fout binnen een club. Maar dat Verbeek een mismatch is met de huidige groep, wordt steeds meer duidelijk."

Denk jij dat FC Twente zich dit seizoen weet te handhaven in de Eredivisie?

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
6
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
32
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
18
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties