Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

2 spelers lijken zeker van basisplaats in Oranje na aanschuiven op persconferentie

Laatste update:

Dumfries geeft aan ontzettend veel zin te hebben in het eindtoernooi. Tijdens het vorige EK in 2021 was de rechtervleugelverdediger nog goed voor twee doelpunten en vulde hij een belangrijke rol in in het elftal van Frank de Boer.

"Je speelt de wedstrijden in deze periode kort achter elkaar, maar we zijn klaar voor de start van het EK. Ik denk dat we er allemaal heel veel zin in hebben. Je proeft de honger naar resultaat, naar iets winnen. We hebben nu meerdere spelers die al de nodige ervaring hebben op eindtoernooien, dus dat moeten we in ons voordeel gebruiken", aldus Dumfries.

Dumfries wilde nog niets kwijt over de opstelling tegen Polen. "Dat zien we de dag vooraf wel als we de PowerPoint-presentatie krijgen. Ja, dan krijg je een mooie presentatie met wat fotootjes van gezichten. We zijn hongerig naar een mooi resultaat."

Voor Schouten wordt het het eerste eindtoernooi met het Nederlands elftal. "Het is heel mooi om op dit podium te kunnen spelen, het is het hoogste van het hoogste."

Schouten, die een geweldig seizoen achter de rug heeft bij PSV, stelt dat er binnen de selectie en staf maar één groot einddoel heerst. "Dat we het winnen, dat is waar we voor gaan. Ik kijk er enorm naar uit."

Door de aanwezigheid van Dumfries en Schouten op de persconferentie lijken de twee zeker van een basisplaats tegen Polen. De verwachting is dat Xavi Simons, net als tegen IJsland, de tandem aan de rechterkant zal gaan vormen met Dumfries. Dat zou betekenen dat Lutsharel Geertruida en Jeremie Frimpong, die tegen Canada de rechterkant invulden, op de reservebank zullen beginnen.

Schouten zal zijn plek op het middenveld dus behouden. Vermoedelijk maken Joey Veerman en Tijjani Reijnders het middenrif compleet. Nederland speelt zondag om 15:00 uur het eerste groepsduel op het EK tegen Polen, dat het moet doen zonder de geblesseerde Robert Lewandowski.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Supporters Bayern München starten petitie tegen verkoop van Matthijs de Ligt
0
VZ Kort: Peter Bosz wint Rinus Michels Award voor beste trainer Eredivisie
77
Priske biedt op eerste persconferentie meteen excuses aan aan Feyenoord-fans
19
Ajax wil Josip Sutalo verkopen, maar Kroaat lijkt zelf ander plan te hebben
40
Bayern heeft eindelijk beet en legt 51 miljoen neer voor gewenste middenvelder
7
Feyenoord heeft Devin Haen binnen, maar stalt hem direct elders in Nederland
18

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties