Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spelers Nürnberg verdedigen Verbeek: 'Komen gewoon kwaliteit tekort'

Laatste update:

De routinier zoekt de schuld dan ook niet bij Verbeek en zijn staf, maar bij de spelers zelf. "Dat we zo laag staan is terecht. We komen gewoon tekort en het maakt niet uit welke coach er op de bank zit. Je kunt zien dat we kwaliteit missen", zei Schäfer na de nederlaag, waardoor hekkensluiter Eintracht Braunschweig nog altijd mag blijven hopen op lijfsbehoud.

Josip Drmic is het met zijn ploeggenoot eens. De aanvaller zegt in Kicker teleurgesteld te zijn dat Verbeek voortijdig het veld moest ruimen. "Ik heb veel van hem geleerd. Nu moet ik ineens andere instructies volgen." Nürnberg heeft nog wel altijd een goede kans om degradatie te ontlopen: de achterstand op Hamburger SV bedraagt op dit moment slechts één punt. De club van Rafael van der Vaart, die nog wel een wedstrijd tegoed heeft, staat zestiende en komt daarmee in aanmerking voor play-offs om promotie/degradatie.

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
3
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
9
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties