Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Spelers van Ajax zetten vraagtekens bij samenstelling selectie'

Laatste update:

Het dagblad verzekert maandag dat er 'in en rond de selectie' twijfels zijn ontstaan of de selectie breed én geslepen genoeg is om in alle competities optimaal te kunnen presteren. Zo zou een ervaren linksbenige verdediger, die centraal en als linksback uit de voeten kan, én een gelouterde extra middenvelder in de optiek van Ajax-watcher Mike Verweij geen overbodige luxe zijn, verwijzend naar eventuele blessures of schorsingen bij voetballers als Daley Blind, Tagliafico en Ryan Gravenberch.

De directie van Ajax kampt volgens De Telegraaf met het dilemma om te investeren in nieuwe aankopen of de hand, mede vanwege de coronacrisis, op de knip te houden. Het dagblad vraagt zich openlijk af of Ajax 'zich laat verblinden' door de vrijwel vlekkeloze voorbereiding en wijst erop dat het 'vrij gemakkelijke programma' tot het einde van de transfermarkt op 6 oktober kan leiden tot 'een honderd procent score'.

Verweij wijst erop dat Ajax niet alleen een berg aan ervaring is kwijtgeraakt, maar ook 'een aantal zelfopgeleide spelers, cultuurbewakers'. Alleen Blind, Gravenberch, Sergiño Dest, Noussair Mazraoui en Quincy Promes hebben volgens hem 'het Ajax-DNA'. "Maar van die echte Ajacieden is alleen Blind een leider." Ook wijst hij op de overvolle ziekenboeg van afgelopen seizoen en het feit dat Ajax in één week tijd uit de Europa League en de TOTO KNVB-beker vloog én een voorsprong van zes punten op AZ verspeelde.

"Wordt Ajax met de huidige groep met twee vingers in de neus kampioen en slaagt Ten Hag er met zijn team in te overwinteren in de Champions League, dan hebben de beleidsbepalers gegokt, (miljoenen) gewonnen en ruimte geboden aan de eigen jeugd. Gaat het mis, dan is goedkoop duurkoop geweest", benadrukt Verweij maandag in het dagblad.

Meer nieuws

Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
0
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
1
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties