Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spelers van Chelsea geloven in 'vloek' en wijzen rugnummer massaal af

Laatste update:

Zo kregen spelers als Fernando Torres, Álvaro Morata, Hernán Crespo, Gonzalo Higuaín, Radamel Falcao en Romelu Lukaku allemaal rugnummer 9 aangemeten, maar konden zij de hoge verwachtingen op Stamford Bridge nooit waarmaken. Volgens Tuchel is er sprake van een vloek. "Er was geen interesse in dat rugnummer toen gekeken werd naar de verdeling van rugnummers", vertelt hij tijdens een persconferentie. "Niemand durft het aan en iedereen die hier al een tijdje rondloopt, vertelt de verhalen over spitsen met nummer 9 die niet scoorden."

Er zijn ook maar weinig spelers in de selectie van Chelsea die het rugnummer negen zouden kunnen dragen. Alleen Armando Broja, die vorig seizoen aan Southampton werd verhuurd en ooit voor Vitesse speelde, en de op een zijspoor geraakte Michy Batshuayi zijn pure spitsen die nog onder contract staan op Stamford Bridge. Tuchel zal geen van hen gaan gebruiken in de competitie-opener tegen Everton en kiest waarschijnlijk wel voor Kai Havertz, die dan als valse nummer negen gaat spelen.

De geruchtenmolen is ondertussen op gang gekomen, aangezien de Londense club gelinkt wordt aan Pierre-Emerick Aubameyang van Barcelona. De Gabonees zou de extra spits kunnen worden waar Tuchel nog naar op zoek is en de Catalanen maken daarmee ook meteen wat ruimte in het salarishuis vrij. De Duitse oefenmeester wilde op de persconferentie echter niet zeggen of Chelsea inderdaad interesse heeft in Aubameyang. Het is ook nog maar de vraag of de rappe aanvaller, mocht hij wel in het blauwe deel van Londen komen voetballen, met rugnummer negen wil gaan spelen.

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
26
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties