Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Spelers van Oranje zijn bang voor Ronald Koeman: 'Sommigen trekken zich terug'

Laatste update:

Koeman verscheen vrijdag tot verbazing van velen niet op de persconferentie. De coach van Oranje schoof aanvoerders Virgil van Dijk en Nathan Aké naar voren, tot onvrede bij Driessen.

"Die gaat zich nu zes dagen schuilhouden, terwijl hij de leider is van de troepen", sprak Driessen zijn teleurstelling uit. "Wat is de afweging om hier niet met Ronald Koeman te zitten?"

Perschef Bas Ticheler weigerde de discussie aan te gaan met Driessen en stelde 'dat er vanzelf een persconferentie met de bondscoach aankomt'. "Het is niet aan mij om nu te verantwoorden waarom Koeman er niet bij is."

Driessen stelt dat de gesprekken met de spelers tijdens de zogeheten 'tafeltjesbijeenkomsten' veel leuker zijn dan de persconferenties. "Je krijgt dan veel meer te horen van ze. Maar die mogelijkheid wordt bijna niet meer geboden."

"De media wordt vaak als vijand gezien, maar ik denk dat het tegenovergestelde juist werkt. Als je vaker dit soort bijeenkomsten organiseert komt er ook meer begrip voor elkaar." Driessen krijgt bijval van collega Mike Verweij, die stelt dat dit een mooi moment was voor Koeman om zijn woordje te doen.

"We horen dat sommige spelers in het hotel bang zijn voor hem", onthult Driessen vervolgens. "Hij kan echt de bullebak (norse man, red.) spelen, zoals na de wedstrijd tegen Oostenrijk. Spelers denken dat het dan beter is om zich te verbergen."

Driessen hoopt dat Koeman ergens deze week een moment vindt om de pers te woord te staan. Komende maandag staat er sowieso een persconferentie gepland, daags voor de wedstrijd tegen Roemenië.

Meer nieuws

Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Van Hooijdonk beschuldigt Ronald Koeman spijkerhard van vriendjespolitiek
21
Koeman legt uit waarom Bergwijn plots in de basis staat van Nederlands elftal
84
Van der Vaart reageert onmiddellijk op zeer verrassende basisplek Bergwijn
26
Extra wijziging in opstelling Oranje: Bergwijn staat zeer verrassend in basis
141
Paris Saint-Germain zet zinnen op komst van Crysencio Summerville
25

Meer sportnieuws

Welkom terug! | PSV
Reacties