Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Spelers van wereldklasse kennen hem niet, hij is niet klaar voor Arsenal'

Laatste update:

Howe maakte de afgelopen jaren naam bij Bournemouth, dat zich onder leiding van de pas 39-jarige manager vanuit het vierde Engelse niveau opwerkte naar de Premier League. Dit seizoen vallen the Cherries op vanwege een zeer positieve speelstijl, maar Harry Redknapp betwijfelt of Howe de juiste kandidaat is om de taken van Wenger over te nemen bij Arsenal.

"Eddie heeft het fantastisch gedaan bij Bournemouth, maar hij heeft altijd met jonge spelers gewerkt. Spelers van wereldklasse zullen zich afvragen wie hij is", vertelt de voormalig trainer van onder meer Tottenham Hotspur in gesprek met de BBC. "Voor welke club heeft hij gespeeld? Je moet omgaan met sterren. Je moet omgaan met spelers als Alexis Sánchez en Mesut Özil. Je spreekt over een heel ander niveau. Of hij klaar is voor de Arsenal-job? Ik moet eerlijk zijn, ik denk van niet."

Denk jij dat Eddie Howe een goede keuze zou zijn voor Arsenal?

Meer nieuws

'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
2
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties