Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spelersgroep SC Cambuur krijgt speciale bonus van 1500 euro na 1-7 zege

Laatste update:

De spelersgroep van trainer Henk de Jong heeft namelijk voorafgaand aan het seizoen bedongen dat ieder doelpunt uit een standaardsituatie een extra bonus oplevert. "We hebben een afspraakje gemaakt met het bestuur: als we uit spelhervattingen doelpunten maken, komt er voor elk doelpunt duizend euro in de pot", vertelt Antonia voor de camera van FOX Sports.

Cambuur scoorde vanavond in De Geuselt tweemaal uit een standaardsituatie: Robin Maulin opende de score in de negentiende minuut uit een vrije trap en Antonio bracht halverwege de tweede helft zelf de 1-6 op het scorebord uit een hoekschop van Mees Hoedemakers. Normaal gesproken zou dat goed zijn voor een bonus van 2000 euro, maar het tegendoelpunt van Joeri Schroijen vanaf de strafschopstip kost de spelers van Cambuur 500 euro, legt Antonia uit, omdat die treffer eveneens voortkwam uit een standaardsituatie.

Voor Cambuur was het bovenal sportief een fantastische avond in Maastricht. De formatie van De Jong had geen kind aan MVV en stapte uiteindelijk met een eclatante overwinning van het veld. Het betekende voor Cambuur de twee zege in twee duels, want vorige week was NEC op eigen veld al met 2-0 verslagen.

Meer nieuws

Roma heeft na 20 wedstrijden genoeg gezien en biedt Angeliño miljoenensalaris
1
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
31
Red Bull meldt zich op Engelse voetbalmarkt en gaat in zee met volksclub
6
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
13
Memphis Depay brengt twee weken voor start EK nieuwe videoclip uit
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties