Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spelersgroep Sociedad vreest: 'Het lijkt erop dat Real wel wil betalen'

Laatste update:

De 23-jarige defensieve middenvelder heeft een gelimiteerde afkoopsom van 30 miljoen euro in zijn contract staan en dat bedrag zou voor Real geen probleem zijn. "We weten niet wat de wens van Asier is, maar als Real de afkoopsom op tafel legt, zal het heel moeilijk worden om hem voor de club te behouden", zegt Xabi Prieto, een medespeler van Illarramendi, in AS. "Op het moment weten we niets, maar de clubleiding heeft duidelijk gemaakt dat Real de afkoopsom moet betalen, als zij Asier wil hebben. Maar het lijkt erop dat Real dit bedrag wel wil betalen."

"Op het moment is hij nog een speler van Sociedad en daar zijn we blij mee", vervolgt Prieto. "We praten nu over een mogelijke situatie, maar er staat niets vast. We zullen zijn beslissing in ieder geval accepteren en ook zonder Asier zullen we een sterk team houden." Illarramendi, die onlangs met Jong Spanje Europees kampioen werd, heeft nog een contract tot medio 2018. Carlo Ancelotti wil graag een nieuwe defensieve middenvelder halen en Real werd ook al in verband gebracht met namen als Marco Verratti (Paris Saint-Germain), Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund) en Daniele De Rossi (AS Roma). Real haalde Isco en Daniel Carvajal al binnen voor het nieuwe seizoen.

Asier Illarramendi zou een aanwinst zijn voor Real Madrid

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
39
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties