Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spelersrapport Marokko: 'Zij waren echt slecht en hij moet eruit!'

Laatste update:

België stichtte tot de zeventigste minuut het meeste gevaar. Eden Hazard dwong keeper Munir El Kajoui tot een redding. Even later deed invaller Dries Mertens hetzelfde met een hard schot door het midden. Vanuit het niets was het echter Marokko dat de ban brak. De ingebrachte Abdelhamid Sabiri nam een vrije trap vanaf links; zijn voorzet werd door niemand meer aangeraakt en verschalkte de twijfelende Thibaut Courtouis: 0-1. In de absolute slotfase bracht Hakim Ziyech Zakaria Aboukhlal in stelling, die de bal overtuigend in de kruising schoot.

Munir hoorde vlak voor de wedstrijd dat hij het doel moest verdedigen. Dat deed hij volgens de analisten naar behoren. Sinouh geeft een 7,5; Boussaboun een 8. "De reddingen die hij maakte waren echt goed", zegt Boussaboun. De gehele achterste linie krijgt eveneens ruime voldoendes. "Ze stonden goed en hebben weinig weggegeven tegen België. Daar hoort Sofyan Amrabat ook bij in deze formatie."

De rapportcijfers voor Marokko van Ali Boussaboun.

De controleur krijgt van Sinouh: 8. Boussaboun geeft een 7,5. "Marokko krijgt pas echt een probleem als hij uitvalt", zegt de oud-aanvaller. Ziyech maakte net zo goed indruk en kreeg van de heren een 8. De twee waren het ook eens over de dissonanten op het Marokkaanse middenveld. "Ounahi en Amallah waren echt slecht", vindt Sinouh. "Ik snapte ook niet dat de trainer Boufal eruit haalde en die Amallah laat staan."

De rapportcijfers voor Marokko van Khalid Sinouh.

Vleugelaanvaller Sofiane Boufal kreeg in de eerste helft nog een uitbrander van Boussaboun, maar revancheerde zichzelf in het tweede bedrijf. "Hij krijgt nu een 7. In de eerste helft maakte hij gewoon niet de juiste keuzes, maar in de tweede helft zag je zijn potentie." Sinouh vindt de aanvallende kwaliteiten van Marokko wel zorgelijk. "Wie creëert er nu echt iets, naast Ziyech? En-Nesyri moet er echt uit, Aboukhlal moet er voor hem in", besluit de voormalig keeper, die het een 'fantastisch resultaat' noemt.

WK
België
0 - 2
Marokko
ben je het (grotendeels) eens met de cijfers?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties