Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Süper Lig heeft na maanden nieuwe koploper; droomdebuut Prince-Boateng

Laatste update:

Besiktas - Gaziantep FK werd kort na rust opengebroken door een zeer discutabele strafschop. Gaziantep-middenvelder Güray Vural kreeg de bal van dichtbij op de hand geschoten door Mohamed Elneny, waarna arbiter Alper Ulusoy na bal na raadpleging van de videoscheidsrechter (VAR) op de stip legde. Burak Yilmaz pakte het cadeautje vervolgens dankbaar uit en schoot Besiktas vanaf elf meter koelbloedig naar een 1-0 voorsprong.

Het cadeautje van Ulusoy was een welkome opsteker voor Besiktas, want de Zwarte Adelaars hadden het op dat moment niet eenvoudig met Gaziantep. Na de openingstreffer van Yilmaz was het verzet van de bezoekers echter vrij snel gebroken en kon Besiktas uitlopen naar een betrekkelijke eenvoudige overwinning. De direct na rust ingevallen Boateng zorgde twintig minuten voor tijd voor de 2-0, door fraai achter het standbeen te scoren na een lage voorzet van Gökhan Gönül, en de eveneens ingevallen Lens bepaalde in de vijfde minuut van de blessuretijd de eindstand met een rake kopbal.

Besiktas blijft door de zege zevende staan in de Süper Lig, maar mag desondanks nog altijd dromen van de landstitel: de ploeg van Yalcin heeft na 21 duels 36 punten. Trabzonspor mag zich de nieuwe lijstaanvoerder van Turkije noemen, want die ploeg won met 0-2 bij Gençlerbirligi. De overwinning kwam pas laat tot stand, door treffers in de laatste tien minuten van José Sosa en Anthony Nwakaeme. Tegenvaller voor Trabzonspor was de directe rode kaart die aanvalsleider Alexander Sörloth in blessuretijd ontving.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
9
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
54
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties