Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spilzuchtig Feyenoord vergeet ruime zege te boeken bij tam FC Twente

Laatste update:

FC Twente en Feyenoord zorgde voor een heel attractieve openingsfase, maar het gevaar kwam enkel van de bezoekers. Een vrije trap van Tonny Vilhena werd gekeerd door Nick Marsman, maar na een kwartier speler was het wel raak. Eljero Elia zette goed door en vond met zijn voorzet Michiel Kramer, die de 0-1 binnenwerkte. Jens Toornstra was even later dicht bij de 0-2: uit een hoekschop schoot hij wild naast. Bruno Uvini tekende voor het eerste gevaar van de gastheren, nadat hij Toornstra door de benen speelde, maar zijn schot werd gepakt door Kenneth Vermeer.

De Rotterdammers bleven echter vaker dreigend, met name via doelpuntenmaker Kramer. De spits zag eerst zijn kopbal worden overgetikt door Marsman en kwam even later niet goed uit met zijn passen. Twente kreeg voor rust nog een klein kansje via Stefan Thesker, die via de rug van een verdediger uiteindelijk naast kopte. Ook na rust had Feyenoord de overhand in de wedstrijd en werd er zo nu en dan leuk gecombineerd. Alleen de afwerking van Dirk Kuyt en Elia liet te wensen over.

Doordat Feyenoord die kansen liet liggen, gaf het FC Twente de gelegenheid om zich terug in de wedstrijd te knokken. Eerst was er een te slappe schuiver Oskar Zawada en daarna pakte Hakim Ziyech uit met een paar uitstekend getrapte vrije trappen. In beide gevallen reageerde Vermeer met een uitstekende zweefduik richting de bovenhoek. Toch kreeg Feyenoord de beste kans om de wedstrijd te beslissen, nadat Bilal Basacikoglu werd vrijgespeeld. De invaller wist zich alleen geen raad met de mogelijkheid en gaf vervolgens een halfhoge bal voor het doel langs.

Vervolgens liet ook Elia de mogelijkheid op de 0-2 liggen. Hij kopte een voorzet van Toornstra via de grond tegen de lat, waardoor Twente ontsnapte aan een grotere achterstand. Doordat de marge maar één bleef in het voordeel van de Rotterdammers, gingen de Tukkers in de slotfase toch nog op zoek naar een gelijkmaker. Verder dan het appelleren voor een strafschop na een vermeende overtreding op Ziyech kwam de ploeg echter niet.

-

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
2
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
47
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
19
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties