Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spits stelt 'exorbitant hoge eisen' en mag spullen pakken bij Roda JC

Laatste update:

Ngombo kwam vorig jaar over van Standard Luik en maakte vier goals voor Roda JC, die grote waarde hadden. Hij werd matchwinner tegen FC Utrecht (1-0), sleepte een punt uit het vuur tegen Ajax (2-2), hield Feyenoord op een gelijkspel (1-1) en scoorde ook nog een keer tegen Heracles Almelo tijdens een riante 0-5 zege. Roda JC sprak met Ngombo over de toekomst, maar kwam er niet uit met hem.

Sinds maart spraken club en management met elkaar over de Belgische aanvaller. "Nu, na ruim twee maanden onderhandelen, trekt Roda JC de conclusie dat gezien de onverantwoord exorbitant hoge eisen van de zijde van Maecky er geen overeenstemming kan worden bereikt over een contract bij Roda JC", deelt de club mee.

Denk je dat Roda JC spijt krijgt van dit besluit?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
26
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
12
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties