Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spits wees 60 miljoen euro loon in China af: 'Drie nachten niet geslapen'

Laatste update:

Hebei China Fortune klopte nog voor aanvang van dit seizoen aan bij Watford om te praten over Ighalo. Watfords eigenaar Gino Pozzo gaf de Aziaten toestemming om het gesprek aan te gaan met Ighalo, die er twintig had gemaakt in de Championship. "Het zat er dicht tegenaan", zegt hij nu zelf over een eventuele transfer. "Ze deden een bod van dertien miljoen euro op me en ik kon 260.000 euro per week gaan verdienen bij ze met een vierjarig contract op zak. Ik kon er drie nachten niet van slapen, zo'n bedrag wijs je niet meteen af. Er waren teamgenoten die zeiden dat ik zo'n kans niet kon laten lopen", blikt Ighalo terug in de Daily Mail.

"Maar ik wil niet te snel oordelen bij zo'n mogelijkheid. Ik heb ervoor gebeden en God zei tegen me dat het niet mijn pad was, om hoeveel geld het ook ging", aldus Ighalo, een overtuigd christen. "Ik wist ook al dat God me de weg zou wijzen. Toen ik zei dat ik het niet wilde doen boden ze me nog meer geld, 390.000 euro per week. Maar ik zei tegen ze dat het geen kwestie van geld was. Ze belden weer en ik heb ze weer afgewezen", aldus Ighalo, die in vier jaar tijd dus tientallen miljoenen kon verdienen.

"Misschien komt die club weer als ik doorga met wat ik nu doe, het maken van doelpunten, en verdrievoudigen ze wat ze me eerst boden. Maar als het moment daar is, dan weet ik het. Als het echt voor mij bestemd is, dan ontdek ik dat nog wel", denkt Ighalo. Hij voelt zich echter heerlijk bij Watford. "Ik heb dit team mede aan promotie mogen helpen, hoe kan ik weggaan om het geld? Geld is belangrijk en met die bedragen kan ik financieel onafhankelijk worden. Maar je droom mag je nooit verkopen."

Ik vind het ... dat Odion Ighalo niet in ging op het Chinese aanbod

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties