Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Spoedoverleg over ontslag van Solskjaer; beoogd opvolger krijgt aanbieding'

Laatste update:

De geplande meeting vindt plaats vanaf zaterdagavond 20.00 uur Nederlandse tijd. Volgens de gerenommeerde Britse krant staat de vertrekregeling van Solskjaer op de agenda. De Noorse coach staat na slechts vier zeges in de laatste dertien duels onder gigantische druk en lijkt de deceptie van zaterdag niet te gaan overleven. De familie Glazer, die United in handen heeft, is erg ontevreden over wat Solksjaer uit de een na duurste selectie uit de clubgeschiedenis haalt, zo klinkt het. Ook zouden een aantal spelers in opstand zijn gekomen tegen de trainingsmethoden, tactieken en wissels van de oefenmeester.

De Glazers zetten vol in op de komst van Zidane, die al langere tijd in beeld is bij de club. De clubleiding heeft de opdracht gekregen om het aanbod voor de Franse trainer te verhogen. Het is de vraag of Zidane daarop in zal gaan. Hoewel de voormalig coach van Real Madrid graag aan de slag wil bij Manchester United, wil hij liever niet middenin het seizoen instappen. Zidane plande afgelopen zomer na zijn vertrek bij Real een sabbatical van een jaar. Bovendien ziet zijn vrouw Veronique het niet zitten om in Manchester te gaan wonen.

Solskjaer wilde zaterdag na de nederlaag tegen Watford niet speculeren over zijn toekomst. "Ik heb altijd geloof in mezelf, maar op dit moment is het een moeilijke periode voor ons", aldus de trainer van United. "Het heeft niet veel zin om veel te zeggen over de wedstrijd van vandaag. We zijn afgebluft in de eerste helft en we lieten ze te makkelijk in de zestien komen. De eerste helft was heel, heel slecht. We moeten zorgen dat de spelers met een betere mindset aan de aftrap komen."

Meer nieuws

Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
2
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
5
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
12
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties