Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sponsor wil Manchester United helpen bij spectaculaire terugkeer Ronaldo'

Laatste update:

The Sun pakt woensdag groots uit met het bericht dat United nu echt serieus van plan is om werk te maken van de terugkeer van Ronaldo. De aanvaller heeft nog een tweejarig contract bij Real Madrid en is niet van plan om bij te tekenen, waardoor de aankomende transferperiode een mogelijk goed moment is voor een transfer. Real kan ook wel wat geld gebruiken, want de Koninklijke wil werk maken van de komst van Gareth Bale van Tottenham Hotspur en Luis Suárez van Liverpool. De smaakmakers uit de Premier League zijn allesbehalve goedkoop: Real zou liefst 145 miljoen euro hebben gereserveerd voor het tweetal.

Spaanse media pakten dinsdag al massaal uit met het bericht dat Ronaldo zijn riante villa in Pozuelo de Alarcón te koop heeft gezet en voor United lijkt dit het teken te zijn om over te gaan tot actie. De Engelsen verkochten Ronaldo in 2009 voor een recordbedrag van ongeveer 96 miljoen euro aan Real en zouden nu bereid zijn om 76 miljoen euro plus een speler aan te bieden. Real voelt volgens geruchten wel wat voor de komst van aanvaller Javier Hernández, die bij United overbodig dreigt te worden.

Nike is bereid om mee te helpen aan een transfer: de sponsor van United is tevens de sponsor van Ronaldo, die bij Real echter in een shirt van Adidas loopt. Nike wil daar graag verandering in brengen en wil de 28-jarige Portugees zo snel mogelijk weer bij United zien spelen. De dribbelaar kan bij Paris Saint-Germain meer geld verdienen, maar voor Ronaldo is geld niet het belangrijkste. Hij zou graag willen terugkeren op Old Trafford, waar hij tussen 2003 en 2009 al zijn thuiswedstrijden speelde. Florentino Pérez, voorzitter van Real, heeft echter aangegeven dat hij Ronaldo absoluut niet wil laten vertrekken.

Denk je dat Cristiano Ronaldo terugkeert naar Manchester United?

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties