Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spookdoelpunt in Rhein-Neckar Arena zet Leverkusen aan kop

Laatste update:

Hoffe begon met een ongeslagen status aan de ontmoeting met Bayer en was na acht minuten dicht bij de 1-0. Sejad Salihovic stuurde een vrije trap naar de linkerhoek, maar daar stond Philipp Wollscheid al te wachten: hij kopte de vrije schop uit het doel. De volgende twee kansen waren voor Leverkusen, maar zowel Gonzalo Castro als Sam zag een poging geweerd worden. Halverwege de eerste helft was het wél raak en maakte Sam alweer zijn zevende doelpunt in negen wedstrijden.

De middenvelder, samen met vier anderen gedeeld topscorer van Duitsland, kreeg de bal op rechts en trok naar binnen voor het schot. Twee man van Hoffenheim kwamen te laat om hem de bal af te pikken en Sam mikte goed en hard richting de rechter benedenhoek: Koen Casteels kwam er niet aan (0-1). Hoffenheim wilde direct terugslaan, maar een prima mogelijkheid op een snelle gelijkmaker eindigde vruchteloos. Na rust bleef Leverkusen vervolgens bovenliggend.

Zo'n twintig minuten voor tijd viel ook de tweede van de bezoekers, dat wil zeggen: de bal van Kiessling ging níet het doel in, maar werd wel geteld door de scheidsrechter. Een hoekschop vanaf de linkerkant kwam op het hoofd van Kiessling en ging naar de korte hoek, maar belandde in het zijnet naast de paal. Daar zat echter een gat en dus vloog de bal zijwaarts, maar achter de lijn het doel weer in. Tot grote verbazing van iedereen wees Felix Brych naar de middenstip, ten teken dat er opnieuw afgetrapt kon worden.

De woedende protesten van alles en iedereen bij Hoffe haalden niets meer uit en dus pakte Bayer een 0-2 voorsprong. Dat wilde de zege veiligstellen en begon nog aan een offensief, maar het was de thuisclub die de pijn een klein beetje verzachtte en terugkwam tot 1-2. Na een overtreding van Roberto Hilbert ging Roberto Firmino naar de grond en Brych legde de bal op de stip. Firmino mikte de buitenkans op de paal en ook de rebound vloog tegen het aluminium, maar later kopte Sven Schipplock de bal toch tegen de touwen en zorgde hij nog even voor hoop. De 2-2 viel in de resterende minuten echter niet meer.

Bekijk hier het spookdoelpunt van Stefan Kiessling:

-

Meer nieuws

Kraay jr. reageert over overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
1
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
16
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
46
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties