Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sport: Barcelona denkt aan winterse komst van Hakim Ziyech

Laatste update:

Volgens Sport is Chelsea een van de clubs waar Barcelona graag zaken mee wil doen, vooral omdat Manchester City geen medewerking gaat verlenen aan een verhuur van Raheem Sterling. Het contract van de aanvaller loopt over minder dan twee jaar af. Ziyech is een van de voetballers waar de Spaanse topclub meer dan gemiddelde interesse in heeft, maar ook de namen van Christian Pulisic en Callum Hudson-Odoi staan hoog genoteerd om eventueel de overstap naar Catalonië te maken.

De 28-jarige Ziyech greep begin dit seizoen direct zijn kans bij Chelsea door in de strijd om de Europese Super Cup tegen Villarreal (1-1, winst na strafschoppen) de score te openen. De aanvaller viel kort na zijn goal echter uit met een schouderblessure en slaagde er in de maanden die volgden niet in om bij de Londenaren een vaste basisplaats te veroveren. In tien wedstrijden - waarvan acht als basisspeler - kwam hij tot twee goals en één assist. Chelsea telde ruim een jaar geleden veertig miljoen euro neer om Ziyech over te nemen van Ajax.

Pulisic, 23 jaar, kampte met een slepende blessure aan zijn enkel en speelde deze voetbaljaargang slechts vier duels voor Chelsea. De aanvaller was vrijdagavond lokale tijd trefzeker in het WK-kwalificatieduel tussen de Verenigde Staten en Mexico (2-0). De twee jaar jongere Hudson-Odoi speelde dit seizoen elf duels in alle competities, waarvan negen als basiskracht.

Het financieel geplaagde Barcelona wil het elftal van Xavi tegen een zo laag mogelijk bedrag van nieuwe impulsen voorzien. De club is ook nog in afwachting van de ernst van de klachten van Sergio Agüero, die vrijdag in ieder geval heeft weersproken dat hij wegens hartproblemen een punt achter zijn loopbaan moet zetten. De aanvaller voelde zich twee weken geleden niet goed in de thuiswedstrijd tegen Alavés en liet zich wisselen. Onderzoek bracht vervolgens een hartritmestoornis aan het licht bij de 33-jarige Argentijn.

Daarbij werd gemeld dat hij zeker drie maanden niet in actie zou kunnen komen bij Barcelona. Catalunya Ràdio meldde vrijdag dat Agüero inmiddels te horen zou hebben gekregen dat hij zijn carrière moet beëindigen. "Naar aanleiding van de geruchten kan ik zeggen dat ik opvolg wat de artsen me vertellen, dat ik tests en behandelingen onderga en dat we over negentig dagen mijn vooruitgang bekijken. Ik blijf altijd positief", schreef Agüero nadien op sociale media.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
13
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties