Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sport: Barcelona en Memphis Depay naderen akkoord over transfer

Laatste update:

Het is allang geen geheim meer dat Barcelona geïnteresseerd is in de diensten van Depay. De Spaanse grootmacht deed al meerdere pogingen om de aanvaller los de weken bij Olympique Lyon, maar beschikte voorheen niet over de financiële middelen. Door het aflopende contract kan Depay nu transfervrij de overstap maken. Koeman vroeg afgelopen januari andermaal om de komst van Depay, maar kreeg destijds nul op rekest, daar Barcelona zich middenin de nieuwe presidentsverkiezingen bevond en geen risico wilde nemen met het aantrekken van een speler die een half jaar later transfervrij zou zijn.

Depay gaf eerder al aan dat de toekomst van Koeman als trainer van Barcelona geen invloed zou hebben op zijn transfer naar Barcelona. "De toekomst van Koeman moet niks uitmaken als een club als Barcelona interesse in je heeft", zei Depay in gesprek met de NOS. "De interesse is er, maar er zijn meer mooie clubs. Ongeacht waar ik heen ga, zou ik het mooi vinden als Koeman blijft." Marca meldde onlangs nog dat Depay alleen wilde komen als Koeman aan het roer blijft, maar die berichten worden door de hoofdrolspeler zelf dus ontkracht.

Depay ontving een goed bod van Lyon om te verlengen en kon ook naar Juventus, maar geeft de voorkeur aan een overgang naar Barcelona. De vastberadenheid van Depay om voor Barça te kiezen heeft te maken met het sportieve aspect. De aanvoerder van het Nederlands elftal is ervan overtuigd dat hij met Barcelona om de prijzen kan spelen de komende jaren. De relatie tussen Depay en Koeman is al jaren goed. Zo werkte het tweetal succesvol samen bij het Nederlands elftal en heeft Depay al vaker openlijk aangegeven Koeman als zijn mentor te zien.

Dat er geen transfersom hoeft te worden neergelegd voor de veelzijdige aanvaller speelt ook zeker een rol. Naast de komst van Depay is ook het aantrekken van Georginio Wijnaldum gezien zijn ervaring op topniveau een aantrekkelijke optie voor de Catalanen, al lijkt het binnenhalen van Depay de grootste prioriteit te hebben in het Camp Nou. Verwacht wordt dat de transfer van de aanvalsleider nog voor de start van het EK wordt afgerond.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties