Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sport onthult details: Piqué ging verder dan De Jong en consorten

Laatste update:

De contractverlengingen maken onderdeel uit van het plan van Barcelona om de financiële gevolgen van de coronacrisis op te vangen. De spelers die getekend hebben zullen eerst loon inleveren, waarna hun salarissen in de komende jaren oploopt. De Jong, Lenglet en Ter Stegen verdienen dit seizoen dertig procent minder, maar volgens Sport is Piqué akkoord gegaan met een salarisverlaging van vijftig procent.

'Conflict in kleedkamer Barça: spelers boos op De Jong en consorten'

De vier spelers van Barcelona hebben zich naar verluidt niet populair gemaakt in de kleedkamer van Barcelona.Lees artikel

De Catalaanse sportkrant schrijft dat Piqué zelf aan Barcelona heeft gevraagd hoeveel procent salarisverlaging er nodig was om de club te helpen. De club antwoordde dat vijftig procent voldeed, waarna Piqué akkoord ging. De centrumverdediger heeft met twee jaar verlengd, maar er is wel een voorwaarde verbonden aan de deal. Als Piqué in het seizoen 2021/22 minder dan 35 procent van de duels speelt, kan Barcelona afzien van verdere samenwerking.

Overigens heeft Piqué zelf de optie om de club te verlaten als hij van mening is dat zijn tijd in het Camp Nou voorbij is. De 33-jarige stopper kan besluiten met pensioen te gaan, maar ook om elders te gaan voetballen, zoals in de Major League Soccer. De routinier heeft geen toestemming om Barcelona te verlaten voor een andere topclub in Europa, zo klinkt het.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
23
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
13
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
12
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties