Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sport onthult schaduwlijst van Barcelona met zes 'low budget' verdedigers

Laatste update:

De naam van García wordt al maanden in verband gebracht met Barcelona. De negentienjarige verdediger is bij Manchester City in het bezit van een aflopend contract, maar desondanks hebben the Citizens zich tot dusver niet al te soepel opgesteld in de onderhandelingen. García mag in januari gaan onderhandelen met andere clubs en volgens berichten uit Spanje gaat Barcelona zich dan direct bij hem melden, om dit als drukmiddel te gebruiken in de gesprekken met Manchester City. Er wordt echter rekening gehouden met een scenario waarin de Engelsen niet gaan meewerken aan een winters vertrek van García.

Trainer Ronald Koeman wil in januari echter wel per se een nieuwe centrumverdediger aan zijn selectie toevoegen. Met Gerard Piqué, Clément Lenglet en Ronald Araujo heeft hij momenteel de beschikking over drie verdedigers die in het hart van de defensie uit de voeten kunnen, maar er bestaat op de burelen van het Camp Nou een schaduwlijstje met zes namen voor de winterse transferwindow. Een groot probleem voor Barcelona is het feit dat er momenteel geen budget is. De Catalanen zitten financieel in zwaar weer en moeten eigenlijk eerst spelers verkopen voor er ingaande transfers kunnen worden gedaan. Zelfs dan is er heel weinig geld beschikbaar, dus er moet vooral gezocht worden naar nagenoeg transfervrije spelers.

Eric García is eigenlijk de gedroomde nieuwe centrumverdediger voor Barcelona.

Om die reden zijn de zes namen op het verlanglijstje 'low budget opties'. De eerste naam die Sport noemt, is die van Antonio Rüdiger. Door de komst van Thiago Silva is hij bij Chelsea in de pikorde gezakt, aangezien de Braziliaan doorgaans het centrale duo vormt met Kurt Zouma. The Blues zijn derhalve bereid te onderhandelen over een transfer en de 36-voudig Duits international ziet zelf een vertrek naar Barcelona wel zitten. Zijn contract in Londen loopt voorlopig nog door tot medio 2022.

Ook Joel Matip wordt genoemd, maar het lijkt niet aannemelijk dat Liverpool hem laat vertrekken. The Reds zitten zelf dun in de centrumverdedigers, daar Virgil van Dijk maanden uit de roulatie is en ook Joe Gomez recent geblesseerd raakte. Shkodran Mustafi lijkt in dat opzicht in een meer haalbare optie. De 28-jarige Duitse centrumverdediger speelde dit seizoen mede door een knieblessure pas vier officiële wedstrijden bij Arsenal, waar hij bovendien in het bezit is van een aflopende verbintenis. Afgelopen zomer lieten the Gunners hem niet naar Valencia vertrekken, omdat men niet wilde meewerken aan een huurovereenkomst en vijftien miljoen euro vroeg.

De laatste drie namen op het vermeende schaduwlijstje van Barcelona komen allemaal uit de Serie A. Federico Fazio is bij AS Roma bankzitter en speelt voorlopig alleen in de Europa League. Ook Germán Pezzella speelde dit seizoen tot dusver weinig bij Fiorentina: twee wedstrijden. Als de 29-jarige Argentijn, zestienvoudig international, op het veld staat bij la Viola, draagt hij wel de aanvoerdersband. Tot slot zou Mateo Musacchio in beeld zijn. De dertigjarige Argentijn staat sinds 2017 onder contract bij AC Milan, maar speelde dit seizoen nog geen minuut bij i Rossoneri en behoorde zelfs nog geen enkele keer tot de selectie.

Meer nieuws

Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
9
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
69

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties