Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans van Man United reageren op de eerste keer dat ze Malacia dit jaar zien

Laatste update:

Malacia werd de afgelopen maanden onderwerp van heel veel geruchten. The Athletic maakte vorige maand in een uitgebreid artikel een tijdlijn van het seizoen van Malacia, waarin veel duidelijk werd.

Eindelijk antwoord op de vraag: 'Wat is er aan de hand met Tyrell Malacia?'

The Athletic gaf in april antwoord op de vraag wat er met Malacia aan de hand was.Lees artikel

De Nederlandse linksback speelde zijn laatste wedstrijd voor Manchester United op 28 mei 2023 en ging vervolgens onder het mes vanwege een knieblessure.

Malacia leek in februari van dit jaar dicht bij zijn rentree in de wedstrijdselectie te zijn, echter gaf zijn manager Erik ten Hag een maand later aan dat de verdediger waarschijnlijk de rest van het seizoen niet meer in actie zou komen.

Malacia's gebrek aan activiteit op social media baarde de supporters van Manchester United zorgen. Zijn laatste Instagram-post publiceerde hij op 11 juli 2023, terwijl zijn laatste post op X enkele dagen later volgde.

Zaterdag liet Malacia zijn gezicht eindelijk weer eens zien nadat the Mancunians de FA Cup hadden gewonnen ten koste van Manchester City. Supporters van Manchester United waren blij dat zij weer een glimp van de linksback konden opvangen na lang blessureleed.

"Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben om Malacia te zien," schreef een fan op X, terwijl een ander postte: "Is dat Tyrell Malacia in de rij voor een medaille?". De blijdschap was groot, want een ander schreef: "Het beste van deze FA Cup-finale is om Tyrell Malacia te zien."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
5
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
18
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
37
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
156

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties