Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sport: Toekomst Ronald Koeman wordt in komende drie duels beslist

Laatste update:

Dat er binnen Camp Nou druk werd nabesproken na het debacle in de Champions League bleek wel uit het feit dat Joan Laporta, Rafael Yuste en Mateo Alemany het stadion pas drie uur na afloop van het duel verlieten. Laporta is op zoek naar een Barcelona dat niets te maken heeft met datgene wat hij dinsdagavond heeft gezien, zo klinkt het. "Een grof team, zonder ziel, tijdverspilling, en zonder lef is niet wat de president wil", schrijft Diario Sport. "Deze dynamiek bereikte zijn hoogtepunt in de wedstrijd tegen Bayern."

Barcelona heeft enige tijd om bij te komen van de oorwassing tegen Bayern, daar de ploeg maandag pas weer in actie komt in LaLiga tegen Granada. Dat duel wordt, samen met de competitiewedstrijden tegen Cadíz en Levante van volgende week, cruciaal voor Koeman volgens de Spaanse media. "Drie wedstrijden in zes dagen waarin zijn toekomst wordt beslist. De straf kan elk moment komen als deze wedstrijden tegen mindere tegenstanders niet worden omgezet in een positief resultaat. Koeman bevindt zich in een delicate situatie, omdat hij afhankelijk begint te worden van de resultaten, aangezien het team niet het team is dat de president wil zien."

Volgens AS toonden sommige spelers hun verbazing over de zeer conservatieve benadering van Koeman tegen Bayern München. "Sommige spelers uitten in de kleedkamer hun bezorgdheid over de manier waarop Barça aantrad tegen Bayern. Het strijdplan was te defensief zonder enige focus op het aanvallende. Een deel van de kleedkamer was van mening dat als Koeman in de eerste benadering meer lef had getoond, zoals hij wanhopig deed in de laatste 25 minuten van de wedstrijd, het resultaat van de wedstrijd heel anders had kunnen zijn. Althans qua imago en stemming van het team."

Laporta plaatste woensdag een opvallende videoboodschap op Twitter. "Een boodschap voor alle culés: vertrouw en steun onze ploeg. Twijfel er niet aan dat we deze situatie gaan oplossen. Visca el Barça", schreef de president bij de video. In de video richtte hij zich rechtstreeks tot de achterban van Barcelona. "Ik ben net zo teleurgesteld en ontdaan als jullie allemaal", refereert de voorzitter aan de nederlaag van dinsdagavond. "Ik wil jullie vertellen dat wat er is gebeurd, iets is waar we rekening mee hielden. Ik vraag om jullie geduld en om jullie steun voor onze ploeg."

-

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties