Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sportieve Van Nistelrooij probeert gele kaart voor NEC-trainer te voorkomen

Laatste update:

Luuk de Jong leek PSV op 2-0 te koppen, nadat de 1-0 van Anwar El Ghazi ook al omstreden was, en dat leidde tot discussie aan de zijlijn. Meijer wees de vierde official op een eerdere overtreding van Magnus Mattsson, waar voor gefloten werd, en dat die gebeurtenis wel erg leek op de duw die Érick Gutiérrez uitdeelde voorafgaand aan de 2-0. De protesten van Meijer werden de vierde man echter te gortig en die riep scheidsrechter Van den Kerkhof naar de zijlijn om een kaart uit te delen. Toen bemoeide Van Nistelrooij zich er ook mee.

De coach van PSV stelde dat het 'niet nodig was om de scheids te roepen' en vond ook niet dat Meijer een gele kaart moest krijgen. Uiteindelijk kreeg de NEC-oefenmeester die wel, maar werd het doelpunt van De Jong alsnog afgekeurd. Ondertussen is de stand in het Philips Stadion toch nog 2-0 geworden via de sterke spits, die een strafschop benutte na een vermeende overtreding van Philippe Sandler op Xavi Simons. Cillessen kon de penalty niet keren.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties