Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sporting - Ajax in handen van arbiter die Frenkie de Jong fluitje aanbood

Laatste update:

Sánchez neemt een compleet Spaans team mee naar Lissabon. Raúl Cabañero en Iñigo Prieto zijn aangesteld als assistent-scheidsrechters, terwijl Cesar Soto Grado fungeert als vierde official en Alejandro Hernández wordt ingezet als VAR. De videoscheidsrechter wordt woensdagavond in het Estádio José Alvalade geassisteerd door Guillermo Cuadra Fernandez.

Hoewel Sánchez voor het eerst actief is in de Champions League, heeft de scheidsrechter al wel internationale ervaring. Zo floot de Spanjaard wedstrijden in de Europa League, EK-kwalificatie, Nations League en de voorronde van de Conference League. Zondagavond had hij nog de leiding over de competitiewedstrijd tussen Real Madrid en Celta de Vigo (5-2).

Vorig seizoen bood Sánchez nog zijn fluitje aan Frenkie de Jong aan tijdens de Spaanse bekerwedstrijd tussen Sevilla en Barcelona. De Oranje-international was het niet eens met een beslissing van de scheidsrechter en liet dat in woord en gebaar weten, waarop Sánchez hem zijn fluitje aanbood.

Ajax kende een probleemloze voorbereiding op de wedstrijd van aanstaande woensdag (21.00 uur). Zaterdagavond werd met 0-2 afgerekend met PEC Zwolle. Sporting kreeg op dezelfde avond bezoek van FC Porto. De Portugese topper eindigde in een 1-1 gelijkspel.

UEFA Champions League
Sporting Portugal
1 - 5
Ajax
Wat verwacht jij van Sporting Portugal - Ajax?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties