Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sporting Gijón neemt Barcelona-verdediger Botía definitief over

Laatste update:

Botía debuteerde op de slotdag van het seizoen 2008/09 in de hoofdmacht van de Catalanen. In de wedstrijd tegen Deportivo la Coruña (1-1) mocht het jeugdproduct een half uur meedoen. Coach Josep Guardiola besloot vorig jaar zomer dat de Spaans jeugdinternational elders aan spelen moest toekomen.

In het tenue van Gijón speelde Botía 25 competitieduels en slaagde men er in om lijfsbehoud te bewerkstelligen. Volgens diverse Spaanse media kan Barcelona haar jeugdspeler binnen nu en twee jaar voor een bedrag van drie miljoen terughalen. De clubs doen hier geen mededelingen over.

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
3
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties