Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sporting hijgt FC Porto in de nek na zege in topper, Benfica knoeit

Laatste update:

Sporting Braga - Sporting Portugal 1-2
Ricky van Wolfswinkel vertrok naar Norwich City, maar zijn opvolger Fredy Montero heeft nu al de harten van de fans van Sporting veroverd. De Colombiaan maakte seizoenstreffer nummer zeven door na vijf minuten de 0-1 binnen te koppen. De thuisploeg was echter wel sterker in de beginfase en kwam na een halfuur op gelijke hoogte door een krulbal van Alan. Kort na de 1-1 moest Braga met tien man verder door een rode kaart voor Aderlan Santos. Desondanks konden de bezoekers niet echt overtuigen en hanteerden zij een veel te laag tempo. Vier minuten voor tijd bezorgde Cedric Soares de groenwitte equipe alsnog de volle mep: 1-2. Sporting is dit seizoen nog ongeslagen, terwijl Braga zijn tweede nederlaag in de Liga Sagres leed.

Benfica - Belenenses 1-1
De ploeg van Jorge Jesus liet in de beginfase uitstekend voetbal zien in Estádio da Luz, waar 25.000 supporters een kuipje hadden opgezocht. De ploeg zette steevast druk en doelman Matthew Jones moest redding brengen op een van richting veranderd schot van Óscar Cardozo. Na zeventien minuten kwam de thuisploeg op een verdiende voorsprong: na een voorzet van Enzo Pérez kopte Cardozo via de lat binnen: 1-0. De stadsgenoot trok na een half uur de stand gelijk door een kopbal van Mourtala Diakité uit een hoekschop. De bezoekers weigerden zich in te graven en lieten uitstekend voetbal zien.

Jesus greep na rust in en bracht Nicolas Gaitán in de ploeg voor Lazar Markovic, maar Benfica kon in de tweede helft niet imponeren. Cardozo kreeg nog wel twee mogelijkheden: hij kopte over en schoot naast. Ook met voormalig Ajacied Miralem Sulejmani in de ploeg, die na 65 minuten inviel voor Nemanja Matic, lukte het Benfica niet om te scoren. Belenenses, waar de Nederlandse coach Mitchell van der Gaag deze week ontslag nam wegens hartproblemen, verlaat de laatste plaats. Benfica blijft in de subtop hangen en treft woensdag Paris Saint-Germain.

-
Stelling: Ola John moet in de winterstop vertrekken bij Benfica

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
5
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
57
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties