Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sporting Portugal meldt vertrek Rojo en rentree Nani

Laatste update:

De inmiddels 27-jarige Nani ging in 2007 van Sporting naar United en volgde daarmee het voorbeeld van Cristiano Ronaldo. Waar zijn landgenoot een daverend succes werd op Old Trafford, daar slaagde Nani er echter niet in om definitief door te breken. Hij was alleen in het seizoen 2010/11 een vaste basisspeler, maar kwam in de laatste twee jaar steeds niet verder dan zeven basisplaatsen in de competitie. United verhuurt Nani nu voor een seizoen aan Sporting en blijft volgens diverse media het salaris van de dribbelaar doorbetalen.

Nani is dus betrokken in een deal voor de 24-jarige Rojo, die twintig miljoen euro kost. United betaalt tien miljoen euro nu, vijf miljoen in december en vijf miljoen in juli 2015. Sporting ontvangt niet de volledige transfersom, want het grootste gedeelte van de transferrechten van de verdediger ligt in handen van Doyen Sports Group. Ook gaat er nog vier miljoen naar Rojo's oude club Spartak Moskou. Sporting krijgt twintig procent van een mogelijke volgende transfersom, wanneer United Rojo in de toekomst verkoopt voor meer dan 23 miljoen euro.

Rojo, die dinsdag al niet meer meetrainde bij Sporting, wordt de derde grote aankoop van United in deze transferwindow: Ander Herrera (Athletic Club) en Luke Shaw (Southampton) gingen hem voor. Deze twee spelers waren overigens al vastgelegd voordat Louis van Gaal aan de slag was gegaan op Old Trafford. Rojo is een 29-voudig Argentijns international en zat bij de selectie die op het afgelopen WK de finale bereikte. Hij deed de volledige wedstrijd tegen Duitsland mee, maar kon niet voorkomen dat Argentinië met 1-0 verloor. De centrale verdediger, die ook als linksback uit de voeten kan, speelde twee seizoenen voor Sporting en stond daarvoor onder contract bij Spartak en Estudiantes de la Plata.

Marcos Rojo is een aanwinst voor Manchester United

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties