Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sporting Portugal neemt per direct afscheid van Luc Castaignos

Laatste update:

Door de contractontbinding komt er na tweeënhalf jaar een einde aan een ongelukkige samenwerking tussen de Portugese grootmacht en Castaignos. De spits werd in 2016 overgenomen van Eintracht Frankfurt, maar kwam sindsdien tot slechts negen wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij niet wist te scoren. Ook onder Keizer mocht het niet lukken; de Nederlandse oefenmeester zette hem terug naar de beloften. Castaignos werd in het seizoen 2017/18 verhuurd aan Vitesse, waar hij geen grote indruk wist te maken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Luc Castaignos loste slechts één schot in de negen wedstrijden die hij namens Sporting Portugal speelde en die poging miste het doel. De Portugese topclub heeft dinsdag bekendgemaakt dat het nog tot de zomer doorlopende contract van de spits met wederzijdse instemming is ontbonden! #sportingportugal #castaignos #liganos #sportingclubedeportugal #vitesse #fctwente #feyenoord

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Castaignos brak als jongeling door bij Feyenoord door in het seizoen 2010/11 vijftien competitietreffers te maken. Hij werkte daarmee de aandacht van Internazionale, maar het Italiaans avontuur liep niet uit op een succes. Na drie jaargangen bij FC Twente te hebben gespeeld, maakte Castaignos de overstap naar Frankfurt, voordat hij naar Portugal toog. De aanvaller stond in het begin van zijn carrière bekend als een groot talent, maar heeft aan die hoge verwachtingen niet kunnen voldoen.

Hoewel Castaignos nu transfervrij is, betekent dat niet dat hij zomaar bij iedere club kan aansluiten. De spits zou alleen kunnen tekenen bij een club in een land waarin de transfermarkt nog open was op het moment dat hij transfervrij werd. Zuid-Korea is een van die landen en zijn naam zingt rond bij FC Gyeongnam. Ook China en de Verenigde Staten zouden opties kunnen zijn voor Castaignos.

Denk jij dat Luc Castaignos terugkeert naar de Eredivisie?

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
2
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
26
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
8
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
18
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties