Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sporting vraagt hoofdprijs voor Dost: zestig miljoen euro'

Laatste update:

Everton neemt waarschijnlijk binnenkort voor het eerst formeel contact op met Sporting om het over een eventuele transfer van Dost te hebben, maar de Portugese krant meldt dus dat Sporting bij minder dan zestig miljoen geen zaken wil doen. Dat is ook het bedrag dat als gelimiteerde transfersom in het contract van de spits is opgenomen.

De zeventienvoudig international van het Nederlands elftal maakte zijn profdebuut voor FC Emmen en via Heracles Almelo, sc Heerenveen en VfL Wolfsburg kwam hij in de zomer van 2016 in het Estádio José Alvalade terecht. Dost maakte tot dusverre 41 doelpunten in 53 wedstrijden voor Sporting en heeft er nog een contract tot medio 2020.

Koeman is met Everton op zoek naar een spits, want een adequate opvolger voor Romelu Lukaku is nog altijd niet gevonden. De huidige nummer zestien van de Premier League beschikt over onder anderen Sandro Ramírez, Oumar Niasse en Dominic Calvert-Lewin, terwijl aanvallende middenvelder Wayne Rooney eveneens in de punt uit de voeten kan. Koeman is echter niet tevreden over zijn opties en wil in januari de markt op.

Denk jij dat Bas Dost het seizoen afmaakt bij Sporting Portugal?

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties