Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spurs dankzij razende zes minuten ruim voorbij United

Laatste update:

Timothy Fosu-Mensah mocht opdraven in de basiself bij United, dat verrassend sterk aan de wedstrijd begon en in de openingsminuten de lakens uitdeelde op White Hart Lane. Daarbij kwam echter meteen een groot obstakel aan het licht: het gebrek aan stootkracht van het elftal van Van Gaal. In het eerste kwartier, waarin United veel de bal had, hoefde Spurs-doelman Hugo Lloris eigenlijk maar één keer in actie te komen en zelfs dat schot van Anthony Martial kon de Fransman nauwelijks verontrusten.

Tottenham nam daarna het initiatief over. De thuisploeg voerde het tempo op en kreeg kansen, onder meer via Christian Eriksen. De Deen schoot naast, maar zag niet veel later hoe Erik Lamela een waanzinnige kans op de 1-0 liet liggen. Hij kreeg de bal op een meter of vier van het doel op zijn voorhoofd, maar mikte net naast de paal. Fosu-Mensah was tussendoor al twee keer cruciaal geweest bij het voorkomen van een nog grotere kans voor de thuisploeg. Mede daardoor bleef de brilstand tot rust gehandhaafd.

Met Ashley Young voor de onzichtbare Marcus Rashford deed Van Gaal na de pauze een poging om de controle over te nemen, maar United slaagde daar niet in. The Spurs bleven het betere van het spel houden en namen binnen een tijdsbestek van zes minuten afstand. In minuut zeventig, toevallig twee minuten na het geblesseerd wegvallen van Fosu-Mensah, schoot Dele Alli op aangeven van Eriksen de 1-0 binnen en vier minuten later kopte Toby Alderweireld prachtig raak uit een vrije trap van Lamela.

Gezien de aanvallende onmacht van Manchester United was de wedstrijd daarmee al grotendeels beslist, maar nauwelijks twee minuten na de 2-0 deed ook Lamela zelf een duit in het zakje. De Argentijn werd op de rand van de zestien gevonden door Danny Rose en dacht geen seconde na: met een lage schuiver liet hij De Gea voor de derde keer in korte tijd kansloos. Harry Kane en Moussa Dembélé kregen daarna nog goede kansen op nummer vier voor de gastheren, maar De Gea voorkwam tot twee keer toe dat de score nog hoger uitviel.

-

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
0
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
38
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties