Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spurs lijken Mourinho met pak slaag laatste trap richting uitgang te geven

Laatste update:

Mourinho gooide zijn elftal flink om na de 3-2 nederlaag van vorige week tegen Brighton & Hove Albion. Zo vielen Ashley Young en Victor Lindelöf buiten de basiself, terwijl voor Anthony Martial, Juan Mata, Andreas Pereira en Eric Bailly zelfs helemaal geen plek meer was bij de wedstrijdselectie. Met onder anderen Nemanja Matic en Ander Herrera besloot Mourinho zijn middenveld te versterken en dat pakte in de openingsfase niet slecht uit. Manchester United wist het aanvalsspel van Tottenham Hotspur betrekkelijk eenvoudig te ontregelen en was zelf na een kwartier voetballen zeer dicht bij de openingstreffer.

Na een foutieve terugspeelbal van Danny Rose omspeelde Romelu Lukaku doelman Hugo Lloris, maar de Belg slaagde er vervolgens niet in de bal in een leeg doel te werken. Kort daarna was Lukaku opnieuw gevaarlijk: na een voorzet van Luke Shaw schoot hij van dichtbij op Lloris. Het bezoek uit Londen maakte aanvankelijk een machteloze indruk, maar claimde rond het halfuur nog wel tevergeefs een stafschop. Een duw van Phil Jones jegens Lucas Moura werd onbestraft gelaten door arbiter Craig Pawson. Fred en Paul Pogba kregen in het vervolg van de eerste helft nog kansen namens de thuisploeg, terwijl een schot van Christian Eriksen aan de overzijde een prooi was voor David de Gea.

Beide teams zochten de kleedkamer halverwege zo op zonder doelpunten, maar in de eerste zeven minuten na de onderbreking ging het volledig mis voor Manchester United. Harry Kane opende de score voor Tottenham Hotspur, door na een hoekschop van Kieran Trippier feillos raak te koppen: 0-1. Kort daarna kreeg opnieuw Lukaku een uitstekende mogelijkheid, alvorens Lucas Moura aan de overzijde de voordelige marge voor the Spurs verdubbelde. Na een voorzet vanaf de rechterflank van Eriksen vond de Braziliaan vanaf een meter of elf de verre hoek.

Mourinho wisselde daarna in rap tempo: Herrera, Jones en Matic moesten allen het veld ruimen voor Alexis Sánchez, Lindelöf en Marouane Fellaini. Lindelöf stond halverwege de tweede helft met een te korte terugspeelbal bijna aan de basis van de 0-3, maar Dele Alli werd uiteindelijk gestuit door De Gea. Via Jesse Lingard was Manchester United nog wel dicht bij een aansluitingstreffer, maar het slotakkoord was uiteindelijk weggelegd voor Lucas Moura. Hij maakte één op één gehakt van Chris Smalling en rondde oog in oog met De Gea vervolgens koelbloedig af.

-
Denk jij dat José Mourinho de Kerst haalt bij Manchester United?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
8
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties