Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spurs ondanks gemiste strafschop Harry Kane langs Nottingham Forest

Laatste update:

Bij Tottenham zat de peperdure zomeraanwinst Richarlison zondag wederom op de bank. De Braziliaan, die voor maar liefst 58 miljoen euro overkwam van Everton, moet het tot dusver doen met een rol als invaller. Daardoor vormden Heung-Min Son, Dejan Kulusevski en Kane het aanvallende trio. Laatstgenoemde was al na vijf minuten trefzeker. Uit een counter wist de gelouterde Engelse spits op aangeven van Kulusevski met een scherp schot keeper Dean Henderson te verschalken. Eenmaal op voorsprong probeerden the Spurs voor rust al counterend de score te verdubbelen, maar een grote kans voor opnieuw Kane bleef onbenut.

Na rust kreeg Kane al vrij snel wederom de kans om zijn tweede treffer te noteren. Na een domme en opzichtige handsbal van Steve Cook mocht de schutter aanleggen vanaf de strafschopstip. Tot zijn teleurstelling zag Kane zijn harde penalty in de linkerhoek op prachtige wijze gestopt worden door Henderson. Vervolgens kreeg ook Son een grote kans op de 0-2, maar was het weer Henderson die alert redding bracht.

Nadat Forest een fase de betere partij was, wist Kane de wedstrijd tien minuten voor tijd in het slot te gooien. Na een heerlijke voorzet met buitenkant voet van invaller Richarlison hoefde de spits de bal alleen nog maar in te knikken. De aanvaller staat daardoor na vier wedstrijden in de Premier League alweer op vier doelpunten. Tottenham staat na vier wedstrijden op de derde plek met tien punten. Volgende week wacht de stadsderby met West Ham United voor het elftal van Antonio Conte.

Premier League
Nottingham Forest
0 - 2
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur is dit seizoen een kampioenskandidaat in de Premier League.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties