Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sörloth doet dringende oproep aan Trabzonspor-fans: 'Genoeg is genoeg'

Laatste update:

Sörloth werd in het seizoen 2019/20 door Crystal Palace uitgeleend aan Trabzonspor en veroverde in die jaargang de harten van de fans van de Bordo-Mavililer. De aanvaller, die bij FC Groningen in twee seizoenen nauwelijks doelpunten maakte, begon in de Turkse competitie aan de lopende band te scoren. Sörloth droeg in 34 competitieduels bij aan 24 goals en 9 assists, hetgeen leidde tot een tweede plek in de Turkse competitie. Bovendien won Trabzonspor vorig jaar de nationale beker, mede dankzij zeven doelpunten in evenzoveel bekerduels van de Noor. De fans willen hem graag terug, maar Sörloth blijkt genoeg te hebben van alle reacties. "Hallo Trabzonspor-fans, ik waardeer jullie liefde en steun, maar stop met bellen en berichten sturen. Het maakt mijn leven erg stressvol. Genoeg is genoeg", schrijft hij op Twitter.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Alexander Sørloth (@asorloth)

Crystal Palace besloot vorig jaar zomer het uitstekende seizoen van Sörloth te verzilveren. RB Leipzig toonde zich bereid om twintig miljoen euro neer te tellen voor de centrumaanvaller, die werd binnengehaald als vervanger van Timo Werner. In Duitsland kende Sörloth vervolgens een moeizaam jaar. In totaal produceerde hij 6 goals en 3 assists in 37 officiële optredens voor Leipzig, dat volgens Duitse media alweer afscheid wil nemen van de spits. Sörloth mag voor een bedrag dat in de buurt komt van zijn aankoopprijs van twintig miljoen euro vertrekken, al ligt een verhuurperiode wellicht meer voor de hand.

Abdullah Avci bevestigde dinsdag tegenover beIN Sports dat Sörloth inderdaad serieus in beeld is. Wel zei de trainer van Trabzonspor dat zijn komst financieel moeilijk haalbaar kan worden, gezien zijn salaris van 2,7 miljoen euro per jaar bij Leipzig. Avci zei tegelijkertijd dat ook gekeken wordt naar de mogelijke komst van Marek Hamsík. De 34-jarige Slowaak streek in maart verrassend neer bij IFK Göteborg en tekende een kortdurend contract, dat eind augustus alweer afloopt. Vanaf dat moment kan Trabzonspor een optie worden voor Hamsík, zo zei Avci.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties