Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Staande ovatie voor toptalent Arda Güler bij late bekeroverwinning Fenerbahçe

Laatste update:

Fenerbahçe-trainer Jorge Jesus had geen basisplaats in petto voor Ferdi Kadioglu. De positie van de rechtsback werd ingenomen door Bright Osayi-Samuel. Op doel kreeg Irfan Egribayat de kans, waardoor Altay Bayindir reserve was. De voorste vier bestond uit Diego Rossi, Güler, Joshua King en Valencia. De thuisploeg kwam in de twaalfde minuut op voorsprong. Güler, die wordt bestempeld als een van de grootse talenten van Turkije, had aan de rechterkant een paar onnavolgbare acties in huis. De pas zeventienjarige creatieveling gaf de bal voor op de rand van het zestienmetergebied, waar Miha Zajc klaar stond om af te ronden. Het puike schot van de Sloveen bleek onhoudbaar voor Zafer Görgen: 1-0.

Rizespor kwam echter sterk terug en dat leidde in de 26e minuut tot de gelijkmaker. Een vrije trap van Ronaldo Mendes kwam terecht op het hoofd van Sinan Osmanoglu, die de verre hoek vond: 1-1. Na rust probeerde Zajc het met een kiezelhard schot, dat nog maar net gekeerd kon worden door Görgen. Na ruim een uur spelen werd Güler gewisseld en hij kon rekenen op groots applaus van de aanwezige supporters. Vijf minuten voor tijd claimde Fenerbahçe hands van centrale verdediger Seyfettin Anil Yasar, maar de scheidsrechter wuifde de lichte aanraking met de hand weg. De wedstrijd leek af te stevenen op een verlenging, maar daar dacht Valencia anders over. De Ecuadoriaan werd door invaller Emre Mor bij de tweede paal gevonden, waarna de spits simpel de korte hoek vond: 2-1.

Türkiye Kupasi
Fenerbahçe
2 - 1
Caykur Rizespor

Meer nieuws

Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
0
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
18
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
10
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties