Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stadion FC Groningen 'ontploft': 'Dit heb ik hier zelden meegemaakt'

Laatste update:

"Van die fout ben ik me bewust. Dat is het leven van een keeper", zei Padt voor de camera van FOX Sports. Desondanks was hij gelukkig met het resultaat: "Ik heb het stadion zien ontploffen. Dat heb ik de laatste drie jaar zelden tot nooit gezien hier. Ik ben enorm blij en ik denk dat heel Groningen dat wel is."

DOELPUNT!⚽️ Binnen 7️⃣ minuten komt PSV al op voorsprong en het is Marco van Ginkel die het doet!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 13 december 2017

De doelman vond het moeilijk om aan te wijzen waardoor de eerste helft zo stroef verliep voor de noorderlingen: "We leken enorm onder de indruk, maar in de tweede helft heb je gezien dat dat nergens voor nodig is. Als wij laten zien wat we kunnen, dan kan het hier losbarsten." Verdediger Te Wierik sloot zich bij die woorden aan: "Dit gaan we lekker vieren in de kleedkamer, want dit is een belangrijk punt voor ons."

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties