Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Memphis Depay mag transfervrij vertrekken bij Atlético Madrid

Laatste update:

Zodoende kiest Atlético Madrid ervoor om Memphis, een van de grootverdieners in de selectie, een transfervrije status te gunnen. Dat maakt de dertigjarige aanvaller uit Moordrecht een stuk interessanter voor geïnteresseerde clubs.

Volgens Transfermarkt is Memphis nog altijd 12 miljoen euro waard, maar clubs kunnen de negentigvoudig international van Oranje dus transfervrij aan hun selectie toevoegen. Of Memphis openstaat voor een terugkeer naar Nederland is vooralsnog onbekend.

Journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt zich direct na de berichtgeving van Romano op X met informatie over PSV. "Memphis Depay is per direct transfervrij. PSV was de afgelopen jaren geïnteresseerd en heeft het in ieder geval een keer geprobeerd. Over deze zomer heb ik nog geen info."

Dit seizoen kwam Memphis tot dusver 1.202 speelminuten in actie, verdeeld over 31 optredens. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en twee assists. De Madrileense topclub heeft inmiddels geaccepteerd dat hij geen transfersom zal opleveren, maar wil met zijn vertrek vooral ruimte maken in het salarisbudget

Hoogstwaarschijnlijk gaat Memphis na het EK met Nederland dus een nieuwe club aan zijn cv toevoegen. De sterspeler van Oranje brak door bij PSV, om vervolgens niet te slagen in het rood van Manchester United. Bij Olympique Lyon wist Memphis zich volledig te herpakken, waardoor hij zich de afgelopen drie seizoenen mocht laten zien in de top van LaLiga bij Barça en Atlético Madrid.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Krijgt Koeman tóch gelijk? Robert Lewandowski kan mogelijk 'gewoon' spelen
4
Enorme blunder van Federico Dimarco leidt snelste EK-doelpunt ooit in
3
Van Dijk ziet problematische factor voor Oranje tegen Polen: 'Dat is balen'
7
Van Basten zorgt voor ongeloof met opmerking over opstelling van Oranje
24
'Ronald Koeman moet met Brian Brobbey in de spits gaan spelen bij Oranje!'
41
Koeman noemt niet Nederland maar ander land als topfavoriet voor EK-zege
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties