Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Staf van Ajax niet altijd eensgezind: 'Zijn verantwoordelijkheid is gegroeid'

Laatste update:

Er heerste de afgelopen dagen behoorlijk wat onvrede op Sportpark De Toekomst, weet Inan. "De hoogspanning zat nog niet zozeer bij John van 't Schip, die er verstandig aan dacht te doen de selectie deze week van drie vrije dagen te voorzien." Volgens de journalist zijn het vooral de oudere spelers van Ajax die zich hebben uitgesproken.

"Dat maandag de hersteltraining niet doorging, zorgde al voor flink wat verbazing bij de spelersgroep", aldus Inan. "Die groeide uit tot onvrede toen de door blessures geplaagde coach naast de vrije maandag en dinsdag ook de vrijdagsessie uit het programma haalde." De ervaren spelers spraken overigens niet alleen over de trainingsintensiteit van Ajax. "De meeste routiniers constateren immers dat Ajax in februari ook gebukt ging onder een gebrek aan vastigheid."

Verder bericht Inan over 'verschuivingen' in de trainersstaf. "Over de tactische keuzes was ook de technische staf niet altijd eensgezind. Dat heeft binnen dat team voor verschuivingen gezorgd. Zo is de verantwoordelijkheid van de door Van 't Schip binnengeloodste Australiër Michael Valkanis gegroeid ten opzichte van de andere assistenten, Hedwiges Maduro en Said Bakkati."

Ook journalist Mike Verweij schrijft zaterdag in De Telegraaf over de frictie bij Ajax. "Intern en extern worden er al langere tijd vraagtekens gezet bij de trainingsarbeid van Ajax. Spelers drie dagen thuis laten in één week vinden sommige betrokkenen, onder wie een aantal spelers, niets meer met topsport te maken hebben."

Valkanis werd door Van 't Schip toegevoegd aan de technische staf van Ajax, na zijn aanstelling eind oktober. De Amsterdammers sloegen twee behoorlijke flaters onder zijn leiding toen Van 't Schip afwezig was tijdens de duels met PEC Zwolle (2-2) en amateurclub USV Hercules (3-2 nederlaag).

Derksen kritisch


Een week geleden was Johan Derksen al behoorlijk kritisch op de aanstelling van Valkanis in Vandaag Inside. "Het is natuurlijk belachelijk dat Ajax het toestaat dat er zo'n Griek plotseling rondloopt daar Wat weet een Griek van het Nederlandse voetbal, van de Nederlandse voetbalcultuur, van de Ajax-cultuur en hoe je spelers opleidt? Ze zijn nog tien jaar aan het reorganiseren voordat het oude Ajax weer terug is. En dat kost ook nog eens een godsvermogen."

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
10
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
7
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties