Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Stagnatie' bij Ajax: 'Van een Marin wordt je spel ook niet vloeiender'

Laatste update:

"Hij vond Ajax zaterdag bij vlagen heel goed en was daar tegen de verslaggever op tv nogal fel over. Tja, zo reageren mensen als ze het tegenovergestelde van de waarheid willen beweren. Was Ajax echt goed geweest, dan hadden ze Vitesse wel verslagen, hoor", schrijft de oud-voetballer in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Bij Ajax is stagnatie zichtbaar. Als je Veltman in plaats van Mazraoui in de rug van Ziyech laat spelen, lever je voetballend veel in. Van een Marin wordt je spel ook niet vloeiender. En wanneer gaat Dolberg eens wat laten zien? Het moet voor iedere voetballer heerlijk zijn om in dit Ajax te spelen. Maar bij hem denk ik: heeft hij er wel zin in?"

Van Hanegem is ook kritisch op PSV. Hij is lovend over de voorhoede van de Eindhovenaren, maar kritisch op de rest van het elftal. "Rosario gaat al sinds de winterstop bergafwaarts. En de twee verdedigers in het centrum staan stijf van de angst. De linksback, Sadílek, neem ik niets kwalijk. Dat is geen back, die kan niet beter", aldus Van Hanegem, die denkt dat Van Bommel spelplezier ontneemt bij zijn spelers.

"Ik zie bij PSV weinig spelplezier, wat raar is als je een paar echt goede spelers hebt staan. Soms vermoed ik dat de trainer te veel invloed heeft op het team. Als speler stoorde Mark zich juist zo aan een trainer als Louis van Gaal, omdat die ook voor de spelers bedacht wat ze moesten doen. Van Bommel is volgens mij geen slechte trainer, maar je doet iets niet goed als het plezier uit het spel verdwijnt. Hij moet spelers lucht geven. Laat ze zichzelf ontwikkelen, dan krijgen ze er weer lol in en wordt PSV vanzelf beter", besluit hij.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties