Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stalker stuurde doodskist op naar spits: 'Vergiffenis is onmogelijk'

Laatste update:

Het begon allemaal in 2010, toen Quagliarella vergiftigde brieven opgestuurd kreeg. Deze stalker beweerde dat de spits een pedofiel was en een drugsverslaafde die op zijn eigen wedstrijden gokte en stuurde Quagliarella zelfs een doodskist met een foto van Quagliarella's gezicht erop. Napoli besloot de voormalig international te verkopen en via Juventus en Torino kwam hij uiteindelijk in Genua terecht. De problemen hielden echter niet op, want de stalker sprak op een gegeven moment zelfs de familie van Masaniello aan en dreigde om Quagliarella's zoon iets aan te doen.

Op een gegeven moment kreeg Quagliarella te horen wie de stalker was: Raffaele Piccolo, een politieagent die nauw bevriend was met de familie en die zelfs werd ingeroepen door Quagliarella zelf toen de eerste stalkingsberichten binnenkwamen. "Het is niet voldoende om hem een stalker te noemen of dat hij mij gewoonweg heeft achternagezeten: hij heeft geprobeerd om mijn leven te vernietigen! Negen mensenjaren zijn geen kruimels, niemand kan mij die periode teruggeven of kan de schade herstellen die mijn familie is aangedaan. In deze zaak is vergiffenis voor mij ook onmogelijk", aldus Quagliarella.

"Als hij mij op zijn knieën om vergiffenis zou vragen, dan boeit dat mij niets. Hij heeft hierom gevraagd, hij moet de prijs betalen. Hij had als agent zelfs harder gestraft moeten worden, niet slechts een dag in de gevangenis of plaatsing onder huisarrest. Hij loopt nog steeds rond alsof er niets gebeurd is. Hij is overgeplaatst, maar voert zijn werk nog altijd uit. Het is een grap. Ik kon nooit echt genieten bij Juventus omdat ik door de mensen in Napels werd gezien als een verrader. Ik had in mijn carrière veel meer kunnen bereiken."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties