Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stam blijft voorlopig in Engeland na ontslag: 'Natuurlijk is het vervelend'

Laatste update:

"We hebben op een goede manier met elkaar gesproken en kwamen tot de conclusie dat het beter was als de wegen zouden scheiden", begint Stam tegenover Voetbal International. "Soms zijn er nieuwe impulsen nodig bij een club als het tij moet worden gekeerd. Natuurlijk is het vervelend. Maar dit kan een keer gebeuren in je trainerscarrière."

Stam, die zegt dat hij het met bijna twee seizoenen nog lang heeft volgehouden in de Championship, stelt dat Reading vorig jaar, toen promotie naar de Premier League lonkte, uitzonderlijk goed presteerde. "Met verzorgd combinatievoetbal hebben we ons proberen te onderscheiden in het Championship. Dit seizoen wilden we daarin verdere stappen maken, maar door verschillende oorzaken is dat niet gelukt."

De voormalig stopper van onder meer Ajax, Manchester United en Lazio weet nog niet wat hij in de toekomst gaat doen. "Voorlopig blijf ik met mijn gezin in Engeland. Onze kinderen maken het schooljaar hier af en dan zullen we zien wat er op mijn pad gaat komen. Het is een leerzame periode geweest bij Reading. Met die ervaring op zak wil ik straks een nieuwe uitdaging als trainer aangaan."

Verwacht jij dat Jaap Stam nog als hoofdtrainer actief zal zijn in de Eredivisie?

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
1
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
3
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties