Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stam gaat als hoofdtrainer aan de slag in Madejski Stadium

Laatste update:

Stam werd al weken in verband gebracht met Reading. Toen Brian McDermott werd ontslagen, op 27 mei, dook de naam Stam direct op in het Engelse geruchtencircuit. Aanvankelijk wilde het kamp rond de oud-topverdediger niet reageren op de verhalen, zo zei zaakwaarnemer Henk van Ginkel nog dat er helemaal geen gesprekken waren gevoerd, maar inmiddels zijn de handtekeningen dus gezet.

In Engeland is Stam vooral bekend van zijn periode als speler van Manchester United, waar hij vanaf 1998 speelde. In zijn carrière was hij voorts actief bij clubs als PSV, Lazio, AC Milan en Ajax. Stam is sinds 2009 actief als trainer: eerst als assistent bij PEC Zwolle en vanaf de zomer van 2013 was hij werkzaam in Amsterdam. Hij heeft voor twee seizoenen getekend bij de Engelsen. Ulderink gaat met hem mee, net als Said Bakkati.

DEAL! Jaap Stam is de nieuwe trainer van Reading! #goodluck #jaapstam #royals #championship

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Reading is een goede club voor Jaap Stam

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
0
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
5
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
23
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
12
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties