Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Stam gaat nu de beste elf opstellen, ik hoop daar deel uit van te maken'

Laatste update:

"We maken steeds stappen. Ik heb twee keer een helft gespeeld en nu zestig minuten. Hopelijk volgende wedstrijd (tegen Sparta Rotterdam, red.) weer wat langer. Dat is een competitiewedstrijd; de trainer gaat nu de beste elf opstellen. Ik hoop daar deel van uit te maken", verklaart Fer na afloop van het duel met the Saints tegenover FOX Sports.

Fer kijkt met gemengde gevoelens terug op het oefenduel met Southampton. "Bij vlagen speelden we goed voetbal. Je krijgt alleen drie tegengoals die niet hoeven. Zeker die eerste twee. Een foutje van Sven (Van Beek, red.) en van mijzelf ook. Ik verloor de bal op het middenveld. De vrije trap gaat er ook lullig in. Ik denk dat we daar sowieso aan moeten gaan werken. Dat gaf de trainer ook aan. Bij die foutjes moeten we beter staan. Beter coachen, beter communiceren met elkaar. Als je goed wil voetballen, moet je elkaar honderd procent scherp houden. Ik denk dat dat beter kan."

Het eenjarige contract met Feyenoord, met de optie op een tweede seizoen, geeft Fer het nodige vertrouwen. "Voor mezelf is dat natuurlijk een heerlijk gevoel. Ik kreeg de kans om hier mee te trainen en zo m'n contract af te dwingen", aldus de middenvelder, die zondag applaus kreeg van een groot deel van de Feyenoord-supporters. "Ik kreeg een warm welkom afgelopen woensdag (tegen Angers, red.) en vandaag weer. Het is heerlijk om er zo af te gaan, met de support van het Legioen."

Vind jij dat Leroy Fer een basisplaats moet krijgen tegen Sparta?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
7
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties