Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'

Laatste update:

Nadat het vertrek van trainer Mark van Bommel ter sprake komt, geeft Van der Gijp een medische update over Overmars. "Hij tobt wel met zijn gezondheid hoor ik, hij tobt écht met zijn gezondheid." Overmars werd in december 2022 getroffen door een hartinfarct en ervaart nog altijd de problemen daarvan.

Van der Gijp heeft medelijden met Overmars. "Hij is totaal de oude niet meer. Echt heel triest is dat." Presentator Wilfred Genee vraagt zich af of Overmars nog terug moet willen keren in de voetballerij. Van der Gijp weet het niet. "Misschien kan hij straks nog wel een beetje werken. Op zijn leeftijd is het altijd goed om nog een beetje iets te doen."

"Het schijnt dat het allemaal erger is dan wij denken. Het schijnt echt heel triest te zijn. Sneu man", sluit Gijp het onderwerp af. Vanuit de 51-jarige Overmars zelfs is het al even stil wat betreft zijn fysieke gesteldheid.

Interview


Precies een jaar geleden gaf Overmars tegenover Het Laatste Nieuws een update over zijn gezondheid. "Ik moet naar lucht zoeken als ik veel praat", vertelde hij over de gevolgen van het infarct. "Focus houden kost energie. Mijn hart is voor 45 procent afgestorven. Dan hoef ik niet uit te leggen hoe iemand zich voelt."

De ex-Ajacied vertelde onder meer dat hij zoveel schade heeft opgelopen, dat het niet meer te herstellen valt. "Je ziet ook hoe ik adem. Maar je moet geen medelijden met me hebben, ik ben een gelukkig man. Ik sterf liever hier, dan dat ik niets aan het doen ben", aldus Overmars.

Verder gaf Overmars aan te trainen onder begeleiding. "Maar het is zó zwaar... Als mensen vragen hoe het met me gaat, dan zeg ik: 'Een been breken, daar kan je mee omgaan.' Ik heb vier keer mijn knieën gescheurd, maar dit is een andere blessure. Ik moet mijn krachten goed verdelen."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties