Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stam stuurt verdediger met verleden bij Ajax naar België

Laatste update:

Zodoende komt er na slechts één jaar al een einde aan het avontuur van Gravenberch bij Reading. De stopper werd in mei vorig jaar op voorspraak van Jaap Stam door the Royals opgepikt bij FC Dordrecht, maar de manager maakte eigenlijk maar sporadisch gebruik van zijn landgenoot. Gravenberch kwam in de Championship tweemaal als invaller in actie en kreeg in alle competities uiteindelijk slechts 155 speelminuten van Stam.

Bij Roeselare hoopt Gravenberch zijn carrière nieuw leven in te kunnen blazen. De centrumverdediger kwam door uit de jeugdopleiding van Ajax, maar debuteerde nooit in het eerste elftal. De Amsterdammers stalden hem vervolgens in het seizoen 2013/2014 een half jaar op huurbasis bij NEC, alvorens hij definitief werd verkocht aan het Roemeense Universitatea Cluj. Een sterk seizoen bij Dordrecht zou Gravenberch een transfer naar Reading opleveren, maar daar slaagde hij uiteindelijk niet.

Danzell Gravenberch is te goed voor het tweede niveau van België

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
1
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties