Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stam weer in opspraak: 'Dat bepaalt de technische staf, niet Ronnie'

Laatste update:

Hij bevestigde het vermoeden dat Stam heeft geweigerd om als rechtsback aan te treden tegen de Eredivionist. "Hij vond dat Vlatko Lazic beter op die plek kon beginnen, ook omdat hij last had van zijn lies. Maar dat bepaalt de technische staf, niet Ronnie", verklaarde Maaskant voor de microfoon van Omroep Brabant.

Stam heeft inmiddels zijn excuses aangeboden aan zijn medespelers en zal weer in genade worden aangenomen. "Ronnie heeft nu een ander inzicht en gezegd dat het geen goede beslissing was om het zo te doen. Wat mij betreft is het uit de wereld. Ik vind het eerlijk gezegd niet eens een incident."

Het is niet voor het eerst dat Stam sinds zijn terugkeer in Breda van zich doet spreken. Na de competitienederlaag tegen FC Eindhoven (2-1) noemde hij het optreden van zijn medespelers 'amateuristisch', waarop Maaskant hem terugfloot. De ex-speler van onder meer FC Twente en Standard Luik werd ook al voor een wedstrijd geschorst na een aanvaring met de fans van Helmond Sport.

Schorsing Dingsdag
Michael Dingsdag is voorlopig niet inzetbaar bij de club uit Breda. De stopper ging in het duel met Heerenveen de fout in tegen Caner Cavlan en heeft een schikkingsvoorstel gekregen van vier duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Daarmee ging de routinier akkoord. Hij mist daardoor de duels met Fortuna Sittard (uit), VVV-Venlo (thuis) en Achilles '29 (uit).

-

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
1
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
4
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties