Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Standard Luik sluit heenronde in stijl af met vijfklapper tegen Kortrijk

Laatste update:

Trainer Guy Luzon zei het kalenderjaar 'in schoonheid' af te willen sluiten en dat lukte. Zijn Standard speelde een uitstekend eerste halfuur en kwam al na zes minuten op voorsprong. Na een razendsnelle counter bediende Imoh Ezekiel ploegmaat Jelle van Damme, die de bal met een vaart van 122 km/u tegen het net schoot. De aangever was na dertien minuten de afmaker: Ezekiel kopte moederziel alleen in na wederom een knappe uitval van les Rouches. Kortrijk mocht na het halfuur komen van Standard en stelde doelman Eji Kawashima een aantal keer op de proef. De Japanner had echter een antwoord op inzetten van Brecht Capon, Ismaïlo N'Diaye en Benito Raman. Die gemiste kansen kwamen de gastheren duur te staan, want op slag van rust vergrootte Standard via Ezekiel de marge.

Kortrijk deed na 55 minuten wat terug: Elimane Coulibaly schoof de bal na een lage voorzet van Raman binnen. De topscorer van de Belgische competitie, Michy Batshuayi, stelde echter alweer snel orde op zaken. De twintigjarige spits, die in de belangstelling van onder meer Arsenal zou staan, scoorde op aangeven van Paul-José Mpoku. Kortrijk kreeg na 65 minuten de kans om een tweede treffer te maken, maar Ivan Santini schoot een strafschop hoog over. Via een kopbal van Igor De Camargo liep Standard tien minuten voor tijd uit naar 1-5 in het volledig uitverkochte Guldensporenstadion.

-
Denk jij dat Standard Luik de landstitel pakt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties