Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Standbeeld Zlatan Ibrahimovic in Malmö volledig vernield door vandalen

Laatste update:

Het standbeeld van de kersverse aanvaller van AC Milan is vannacht ten val gebracht, zo werd rond half twee vannacht via sociale media al duidelijk. Het beeldhouwwerk is via de voeten omgehakt of afgesneden; alleen de voeten staan nog op de sokkel. Over het hoofd van het standbeeld is een blauw shirt met de letters 'Zweden' getrokken. Op de grond is met blauwe letters het woord 'verwijderen' gespoten. Op het standbeeld zelf is ook een blauwe kleur waarneembaar.

Twee maanden geleden werd het standbeeld onder grote publieke belangstelling onthuld. Ibrahimovic werd geboren in Malmö en zette de eerste stappen in zijn profcarrière bij de club in de Zweedse stad. Mede daarom werd er afgelopen jaar een standbeeld van Ibrahimovic voor het stadion van Malmö FF neergezet. Toen bekend werd dat Ibrahimovic zich voor 25 procent had ingekocht bij Hammarby IF, werd een wc-bril om de arm van het beeld gehangen en een zak over het hoofd gedaan.

Op de deur van de woning van Ibrahimovic werd 'Judas' gekladderd en op sociale media gingen beelden rond van woedende supporters die probeerden om het standbeeld in brand te steken. Vandalen gingen afgelopen maand al een stap verder en zaagden de neus van het standbeeld af, terwijl ook een teen werd verwijderd. Ook werd het bronzen beeldhouwwerk zilver gespoten.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
7
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
23
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
55
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties