Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stap naar PSV wekt verbazing: 'Maar ja, het blijft de voetballerij, hè?'

Laatste update:

De coach gaat werken voor de kampioen van de Eredivisie, die straks in de Champions League speelt en opnieuw hoopt mee te strijden om de titel. Tegelijkertijd zegt Brood zijn rol als zelfstandig hoofdtrainer vaarwel voor een rol als assistent. Harold Bastiaans, voorzitter van de supportersvereniging van NEC, had het niet zien aankomen. In gesprek met de Gelderlander noemt hij het vertrek van Brood spijtig.

"Maar ja, het blijft de voetballerij hè", aldus Bastiaans, die verbaasd is dat Brood zich schikt in een rol als assistent elders. "Een vreemd besluit. Ik ben benieuwd hoe hij die taak nu gaat vervullen", zo klinkt het. Leen Looijen, voormalig voorzitter in De Goffert, zegt dat hij wel een vermoeden had dat Brood naar PSV zou vertrekken. Hij had het in de wandelgangen rond de club reeds vernomen, legt hij uit. Looijen kan ook wel begrip opbrengen voor de keuze van de trainer.

"Voor NEC heeft hij erg goed werk geleverd en hij lag ook goed in de spelersgroep. Toch stond hij nu op een punt dat hij voor zichzelf moest kiezen en als ik eerlijk moet zijn: in zijn situatie had ik waarschijnlijk hetzelfde gedaan", geeft Looijen aan. PSV wordt voor de 52-jarige Brood zijn zevende werkgever. Hij was van 1997 tot 2004 assistent-coach bij NAC en stond daarna zelf voor de groep bij Helmond Sport, Heracles Almelo, RKC Waalwijk, Roda JC en sinds vorig jaar zomer dus NEC.

Vind jij de stap van Ruud Brood naar PSV een verstandige?

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
5
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
7
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties