Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stap Vincent Janssen ook financieel aantrekkelijk: 'Daar zal hij van opkijken'

Laatste update:

Van 't Schip, in 2012 als coach werkzaam voor Chivas Guadalajara, stelt dat Monterrey een fraai trainingscomplex en een schitterend stadion heeft. "Dus wat dat betreft heeft Vincent een mooie keuze gemaakt. Het leven in Mexico is goed, zeker als je als voetballer goed presteert. De stadsderby tussen Monterrey en Tigres is echt een enorme belevenis, daar gaat Vincent nog wel van opkijken."

Waarom Vincent Janssen in Mexico 2,5 miljoen euro per jaar gaat verdienen

Lees hier ons verhaal over Vincent Janssen en Monterrey, de topclub uit Mexico waar de spits zich onlangs bij heeft aangesloten.Lees artikel

"Mexico is qua voetbalcultuur te vergelijken met Italië of Spanje, maar qua sfeer in de stadions en media-aandacht is alles zelfs nog wel een stuk extremer. Financieel gezien zal de stap naar Monterrey voor hem zeker niet onaantrekkelijk zijn", aldus Van 't Schip over de Nederlandse aanvaller, die naar verluidt 2,5 miljoen euro per jaar gaat verdienen in Mexico.

Westerhof, ex-coach van Chivas Guadalajara, Nexaca en Pachuca, had de laatste weken vaak contact met goede bekende Diego Alonso, sinds vorig jaar trainer van Monterrey. "Monterrey wilde in eerste instantie graag Luuk de Jong hebben en daar hebben we elkaar ook over gesproken, maar toen Luuk voor Sevilla koos kwamen ze plots bij Vincent Janssen uit. Toen heb ik ze wel verteld dat ze allebei Nederlands zijn, maar verder totaal verschillende type spitsen zijn."

"Daar was Diego zich ook wel van bewust, maar ze waren duidelijk op zoek naar een scorende spits. Als Vincent de vorm uit zijn AZ-jaar weer kan tonen ben ik ervan overtuigd dat hij in Mexico een succes wordt", aldus Westerhof, die Janssen waarschuwt voor de omstandigheden. "Soms speel je bij 40 graden ergens in de woestijn, dan weer ergens in de jungle en een week later weer op 2500 meter hoogte, de omstandigheden verschillen echt enorm per stad en regio."

Verwacht jij dat Vincent Janssen het goed gaat doen bij Monterrey?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties